Suurin määrä ilmoittautumisia on saavutettu!

Kysely welsh corgien omistajille

Suomen welsh corgi seura ry on julkaissut tämän kyselyn kartoittaakseen rodun terveydentilaa ja rodunharrastajien käsitystä welsh corgeista yleensä. Jokainen annettu vastaus, olipa koirasi terve ja hyvinkäyttäytyvä tai joiltain osin heikompi painos, on tiedonsaannin kannalta tärkeä. Lomakkeella kerättyjä tietoja tullaan käyttämään tilastoinnissa eikä yksittäisen koiran tietoja julkaista. 

Koiran perustiedotTähän kirjoitetaan koiran rekisteripapereissa lukeva virallinen nimi
Rekisterinumero löytyy koiran rekisteritodistuksesta

Voit aina täydentää terveys- ja käyttäytymiskyselyn vastauksia, mikäli koirasi tilassa tapahtuu muutoksia. Päivittäessäsi tietoja, voit täyttää kyselyn vain niiltä osin kun muutoksia on tapahtunut.
Mikäli koirasi on jo edesmennyt, vastaa tässä pariin kuolinsyytä koskevaan kysymykseen.
Vastaajan yhteystiedot

Silmät

Virallinen silmätarkastus ja sen tulos näkyy Suomen Kennelliiton KoiraNet-tietokannassa.

Lonkat

Virallinen tulos näkyy Suomen Kennelliiton KoiraNet-tietokannassa.


Polvet

Virallinen tulos näkyy Suomen Kennelliiton KoiraNet-tietokannassa.


Kyynärnivelet

Virallinen tulos näkyy Suomen Kennelliiton KoiraNet-tietokannassa.


Selkä


Häntä

OntuminenHampaat

Koiralla on 42 hammasta. Niistä 12 on etuhampaita (6 ylä- ja 6 alaleuassa), neljä kulmahammasta (2 ylä- ja 2 alaleuassa), 16 välihammasta (4 kpl ylä- ja alaleuassa molemmin puolin) ja viisi poskihammasta (2 ylä- ja 3 alaleuassa molemmin puolin).Sisätaudit

Rastita, mikäli koirallasi on todettu jotain seuraavista ongelmista. Lisätietoja kohdassa kuvaa ongelmat tarkemmin, niiden alkamisiästä ja niiden tarvitsemasta hoidosta.

Muut sairaudet

Rastita, mikäli koirallasi on todettu jotain seuraavista ongelmista. Lisätietoja kohdassa kuvaa ongelmat tarkemmin, niiden alkamisiästä ja niiden tarvitsemasta hoidosta.Urosten osio


Lisätietoja kohdassa kerro miksi päädyitte kastraatioon.Kuvaa lisätiedot kohdassa tarkemmin tyhjäksi jäämisen syistä tai epäilyistäsi miksi astutus ei onnistunut.
Narttujen osio


Lisätiedot kohdassa kerro miksi päädyitte sterilointiin.
Neurologiset häiriöt

Muu terveys

Kauneusvirheet

Pienet kosmeettiset virheet eivät vaikuta koiran terveyteen millään lailla, mutta niistäkin olisi rotujärjestön hyvä tietää, jotta niiden yleisyys tulisi selville. Tämän vuoksi liitimme tämän pienen osion kyselyn osaksi.

Käyttäytyminen

Alla on lista erilaisia arkipäivän tilanteita kuvattuna ja alasvetovalikoissa on väittämiin vastausvaihtoehtoja. Kaikki väittämät alkavat sanalla...

... KOIRAMME...
Harrastukset

Ruokinta

Kotiolot

Omistajalle

Suomen welsh corgi seura kartoittaa myös koiranomistajien käsityksiä rodun tilanteesta ja rotujärjestötoiminnasta. Toivomme, että käytät pienen hetken vastaamalla myös näihin kysymyksiin ja annat palautetta, jolla voimme edesauttaa corgirotujen tilannetta ja kehittää toimintaamme yhdistyksenä.


Jos haluat liittyä corgiseuraan, tarkista, että annoit kyselyn aluksi sähköpostiosoitteesi.

Sana on vapaa!Kiitämme Sinua siitä, että olet kahlannut läpi tämän kysymyssarjan!

Muistathan, että voit myöhemmin täydentää vastauksiasi lomakkeella, josta täytät vain pakolliset tiedot (koiran rotu, nimi ja oma nimesi) ja ne kohdat joihin on tullut uutta tietoa. 

Suomen welsh corgi seura ry.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi